keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

parhaat sarjavinkit! osa 2/2

Polkaistaan käyntiin toinen osa mun sarjavinkki-postauksista. Ensimmäisen löydät täältä. Ekassa osassa keskityin ehkä enemmän vähemmän tunnettuihin sarjoihin, mutta uskoisin, että nyt esittelen myös monen "vanhoja" suosikkeja. Toivottavasti kuitenkin löydätte tästä jotain katseltavaa hiihtolomalle :)
Love

Netflixin oma sarja, joka hurmasi mut jo ekassa jaksossa ja kauden päätyttyä sai odottamaan täysillä toista tuotantokautta. Kertoo kolmekymppisistä ikinuorista, jotka ovat kömpelöitä, eivät oikein tiedä mitä tehdä elämällään, mutta saattavat yhtäkkiä törmätä huoltoasemalla rakkauteen. Ihana ja hauskan ironinen hyvän mielen sarja.

White Collar

Taidevarkauksia ja väärennöksiä tehtaillut Neil Caffrey palkataan FBI-agentin neuvonantajaksi. Sarja seuraa sitä, miten hurmaavan tyylikkään taparikollisen elämä sujuu nilkkapanta jalassa, konsultoimassa taidevarkauksia. Mysteerejä, rikoksia, toimintaa, rakkautta... Jos se ei vielä riitä, niin Matt Bomer pääroolissa on polttavan kuuma, kannattaa katsoa jo senkin takia. Olen myös koukuttanut monet kaverini tähän, you're welcome.

Stranger Things

Jokainen on jo varmasti tähän mennessä kuullut Stranger Thingsista, mutta en halua paljastaa enempää niille, joille tätä ei ole spoilattu. Kannattaa ehdottomasti katsoa. Winona Ryder huolestuneen äidin roolissaan on parasta, mitä on nähty hetkeen. Sarja on aika scifi painotteinen, mutta jopa minä a.k.a scifin vihaaja katsoin tämän innolla alusta loppuun. Stranger Things löytyy Netflixistä.

Arrow

Arrowissa Stephen Amell näyttelee Oliver Queenia eli The Green Arrowia, jonka hahmo perustuu DC Comicsin Vihreä Nuoli -sarjakuviin. Toimintaa tästä sarjasta ei puutu. Tarina alkaa siitä, kun miljonäärisuvun perijä Oliver Queen palaa kotiinsa Starling Cityyn viiden vuoden jälkeen traumaattiselta matkalta, joka alkoi myrskyllä ja haaksirikkoutumisella Lian Yun kauhujen saarelle. Starling Cityssa Oliverilla on mukanaan lista – hän aikoo kostaa ihmisille, jotka ovat pettäneet kaupungin. Löytyy Netflixistä, loput kaudet Popcorntimesta. Ehdottomasti yksi suosikkisarjoistani kautta aikojen.

Blue Mountain State

Collegessa jenkkifutista pelaavan Alexin ja hänen kavereidensa toilailuja. Bileitä, viinaa, naisia, futista, lintsaamista, hauskanpitoa, hapannaamainen koutsi ja yksi maskottivuohi. Satavarma naurupommi, jota katsoessa voi heittää aivot luvan kanssa narikkaan. Mainittakoon myös, että jos päätä särkee, ei kannata katsoa, koska värien kirkkaus BMT:ssä on jotain ihan käsittämätöntä. :D

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet on Netflix Originalsin uutuussarja, jonka pääroolissa nähdään ihana Drew Barrymore. Kertoo siitä, kun täysin normaalin perheen äiti alkaa yhtäkkiä himoitsemaan ihmislihaa – eli käytännössä muuttuu zombiksi. Komediasarja, jota katsoessa nauraa mahansa kipeäksi.

SUITS

Moni jo varmasti tietääkin Suitsin, joka on tunnettu asianajotoimistosta kertova sarja. Sarja alkaa sillä, kun asianajotoimiston kovin sovittelija Harvey Specter palkkaa apumiehekseen pilveä pössyttelevän, mutta terävän Miken. Mike ei ole kuitenkaan käynyt Harvardia, vaikka Harvardin koulutus vaaditaan kaikilta firman asianajajilta. Suitsissa huomioni kiinnittää todella tyylikäs puvustus ja muutenkin koko sarjan esteettisyys. Myös käsikirjoitus on nokkeluudellaan huippuluokkaa. Olen myös oppinut mikä on fuusio englanniksi, heh. Löytyy Netflixistä.

Lucifer

Tv-sarja keskittyy Lucifer Morningstariin, paholaiseen, joka on kyllästynyt ja onneton asemaansa helvetin herrana. Lucifer eroaa valtaistuimeltaan ja hylkää valtakuntansa muuttaakseen Los Angelesiin. Los Angelesissa hän pyörittää yökerhoa nimeltä "Lux", liittolaisensa Mazikeenin avulla. Lucifer alkaa auttamaan LAPD:n etsivä Chloe Deckeria selvittämään rikostapauksia. Decker kiehtoo Luciferia, koska hän näyttää olevan immuuni paholaisen voimille. Sarja löytyy ainakin Popcorntimesta.

Muita mainitsemisen arvoisia ohjelmia ovat ainakin: Degrassi: next class, Lie to Me, Good Wife, Gilmore Girls, dokumenttisarjat Chelsea Does ja Chasing Cameron, Sons Of Anarchy, Good Witch, The Affair, Gossip Girl, The OC ja suhteellisen tuore sarja The OA, jota yllättävän moni on hehkuttanut. Meinasin lisätä listaan myös Shadowhuntersin, mutta en  koskaan katsonut sitä niin pitkälle, että voisin suositella.

Löytyikö samoja suosikkeja tai onko teillä jakaa muita tv-sarja vinkkejä?

Seuraavaksi voisin ottaa käsittelyyn leffat, tosin mulla on niin synkkä leffamaku, että en tiedä hyötyisikö kukaan siitä postauksesta yhtään mitään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♡